Carregant Esdeveniments

Propers Esdeveniments

Navegació visual i cerca d'Esdeveniments

novembre 2020

Taller de roques Online

28 novembre|00:00 - 14:00
Online Espanya
Gratuït

Taller ofertat en el marc de "Nit Europea de la Recerca" A través d'aquest taller els petits investigadors aprendran a identificar els tres grans grups de roques i com és el seu cicle tot fent un taller amb xocolata.  * Taller adreçat a un públic general i infants a partir de 8 anys. Podreu consultar el vídeo a partir del 28 de novembre al canal de Youtube de l'UDivulga (enllaç aquí).

Per saber-ne més »

desembre 2020

Taller formatiu: Discontinuïtats, tectònica i terratrèmols. Recursos a l’aula.

1 desembre|18:00 - 20:00
Plataforma Zoom

Per a més informació poder contactar amb la Fundació Catalana de Recerca i Innovació (FCRI). La geologia és una ciència que estudia, entre altres temes, la dinàmica interna terrestre. En aquesta ciència, l’escala humana no hi sol ser present excepte en esdeveniments extraordinaris com ara els terratrèmols o les erupcions volcàniques. Es proposa, per a docents de Secundària, un taller per a la identificació de diferents tipus de discontinuïtats i els sismes que s’hi poden produir. Així mateix, d’una manera pràctica, oferim…

Per saber-ne més »

gener 2021

Anem a buscar bolets… de pedra!

24/01/2021|10:00 - 13:00
Vilalleons, Vilalleons
Vilalleons, Barcelona 08504
+ Mapa de Google
3€

Itinerari per descobrir la geologia amagada de la carena de Vilalleons. Veurem un paisatge càrstic amb esquerdes, coves i, fins i tot, un bolet de pedra! Itinerari organitzat des de l'Espai Natural Guilleries-Savassona. Per inscriure-us envieu un correu a saber@geoleg.cat amb l'assumpte "Itinerari bolet de pedra". Les inscripcions es faran per ordre d'arribada i fins a omplir aforament seguint les directrius del Departament de Salut. Preu de 3€ per persona. Menors de 15 anys gratuït.

Per saber-ne més »
+ Exporta esdeveniments
Comparteix-ho