Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Pujada des del mar profund de fa 36 milions d’anys fins a les platges de Sant Martí Xic + Esmorzar amb coca, embotits i vi dolç. 12/11/2022

12 novembre|10:00 - 14:00

12€
Sortirem de la casa de Serratosa i farem un viatge submarí, començant veient ambients profunds i acabarem veient ambients litorals. Tot el camí estarem acompanyats d’uns paisatges espectaculars que també podrem interpretar.
Fer aquest itinerari és com llegir el llibre de la història geològica d’Osona.Portarem un tastet de coca del Mossèn, embotit d’Osona i vi dolç del Priorat per aixecar els ànims!

 

La sortida la podem dur a terme a partir de 5 entrades d’adult venudes. Us enviarem un correu electrònic uns dies abans de la sortida per ultimar els detalls. En cas de pluja dèbil, la sortida es farà igualment, en cas de pluges persistents, s’anul·larà i es retornaran els diners.

Distància:  7 km
Desnivell: +/- 300 m
Temps efectiu caminant:  4:00 h
Exigència física: El camí és de pujada. Tot i així, és fàcil de fer.
Comparteix-ho

Organitzadors

Osona Turisme
Geòleg.cat

Recinte

Mas Serratosa
Comparteix-ho

One thought on “Pujada des del mar profund de fa 36 milions d’anys fins a les platges de Sant Martí Xic + Esmorzar amb coca, embotits i vi dolç. 12/11/2022

    1. Bon vespre, la veritat és que només s’hi pot arribar en cotxe. Tot i així, ens oferim a recollir-te a Vic i tornar-t’hi a deixar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.