Olimpíades de Geologia 2021

Aquest 2021 hem tingut el plaer de participar a les Olimpíades de Geologia preparant un vídeo. El vídeo mostra com n’és de variada la geologia i quina és la riquesa que pot aportar a la societat i a un mateix.

Aquest recurs és útil per mostrar a l’aula a alumnes d’ESO i Batxillerat. Si ho feu, ens fareu molt feliços si ens comenteu com ha anat!

Tot i que vivim sobre la Terra, el nostre planeta segueix sent un gran desconegut per a la majoria de la humanitat. La Geologia és la ciència que ens ajuda a conèixer el nostre planeta i, com més bé l’entenguem, millor el podrem preservar. Amb l’Olimpíada de Geologia pretenem animar i implicar els estudiants de batxillerat en el coneixement d’aquesta ciència, tot remarcant la seva importància en el món actual i promocionant el seu progrés i desenvolupament.

Participants

Les Olimpíades estan obertes als estudiants que hagin cursat assignatures en les quals la Geologia té un protagonisme especial: Biologia i Geologia, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències del Món Contemporani, etc. Podran participar-hi alumnes de batxillerat* matriculats durant el curs 2020/2021 a qualsevol Centre de Catalunya.

 

Donem les gràcies a organitzadors i col·laboradors!

Si voleu saber-ne més podeu visitar la pàgina de l’AEPECT.

T'ha resultat útil?

Vota el post!

Valoració mitjana 5 / 5. Contador de vots: 2

Sigues el primer a votar

Comparteix-ho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.