L’evolució del mar a Osona fins al paisatge actual

En aquesta xerrada es donaran les claus per entendre com el mar era present en aquesta zona a l’eocè, com va evolucionar fins a assecar-se i perquè Osona té aquest paisatge actualment.

Les activitats del Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN) estan centrades en l’estudi, la conservació i la divulgació del patrimoni natural de la comarca d’Osona.

Cada any organitzem, conjuntament amb el Museu del Ter (Ajuntament de Manlleu) i el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM-UVic UCC), un cicle de sortides naturalistes de descoberta dels sistemes naturals de la comarca, en les quals es pretén donar a conèixer algun grup biològic o aspecte del patrimoni natural a qualsevol persona curiosa i interessada en el medi natural.

Aquestes sortides estan espaiades al llarg de l’any i abasten un ampli ventall de temes, com són ocells, peixos, orquídies, libèl·lules, ratpenats, mamífers, fòssils o bolets.

Pel que fa a l’estudi i conservació del medi natural, tenim una sèrie de projectes en marxa que es centren en l’estudi i/o conservació de diversos grups biològics, espècies o hàbitats. Alguns d’aquests projectes són els seguiments ornitològics, l’inventari i restauració de basses agrícoles, l’estudi del gat salvatge o la creació de l’Atles d’Orquídies d’Osona. Podeu consultar-ne els detalls i els informes anuals de cadascun a l’apartat Projectes.

Totes les activitats del Grup estan obertes a nous col·laboradors. Animeu-vos a participar-hi!

T'ha resultat útil?

Vota el post!

Valoració mitjana 4.7 / 5. Contador de vots: 3

Sigues el primer a votar

Comparteix-ho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.